Mineralissima

 

Ja, ik heb voor het eerst foto’s in de tuin getrokken en ik moet zeggen dat het toch wel iets extra geeft aan de foto’s. Jullie zullen er ook wel geen bezwaar tegen hebben vermoed ik. Op naar het merk van de dag. Mineralissima is een relatief jong bedrijf (2008) die zich specialiseert in het produceren en verkopen van minerale make-up. Dat moest ik toch eens testen….

 

Van links naar rechts zie je foundation, blush en primer. Allemaal gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Geen talk, kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen, parfum of bismuth oxychloride. En héél belangrijk: niet op dieren getest.

 

Hier zie je van links naar rechts swatches van de lichtste foundation, blush en bronzer. De pigmentatie is echt supergoed. Zelfs nog veel beter dan op de foto. Toen ik voor het eerst de blush gebruikte heb ik serieus moeten blenden want de pigmentatie was echt formidabel. En de poeders zijn ook zo zacht. Het smelt precies weg onder je vinger.

 

Hier ze je een paar van hun oogschaduwkleurtjes. Atlantis en Mystere trokken direct mijn aandacht. Met die twee ga ik zeker nog eens een ooglook voor jullie maken. Deze week heb ik taupe gebruikt om een bruine smokey eye te maken en de pigmentatie was echt weer verrassend goed. Zeker vergelijkbaar met Sleek en volgens mij zelfs nog beter!

Kortom deze producten zijn echt een aanrader en volgens mij zelfs een must-have. De producten worden snel verstuurd. Voor mede-Belgjes goed nieuws want de verzendkosten naar België bedragen ongeveer 3.75 euro (9.5 aangetekend) ongeacht de grootte van het pakket! Allen daarheen!! www.mineralissima.nl

Written by Eva

12 thoughts on “Mineralissima

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s