UNE: radiance renew night & day

Het warmste weekend van het jaar, hoe gaan we dat overleven? Ik zie de zweetdruppeltjes al parelen op ons gezicht, ik zie de talgklieren overuren maken…afkoeling to the rescue please! En dan komt deze verfrissende cleanser in beeld.

De verpakking is alvast oké. Mijn vaste lezers weten ondertussen al dat ik fan ben van doorzichtige tubes/flacons. De oranje kleur ben ik ook erg over te spreken. Oranje is nog altijd één van m’n lievelingskleuren. Tussen al die groene en blauwe cleansers in m’n stash valt dat lekker op.

Wat maakt deze cleanser speciaal? Dit zegt Une:

RADIANCE RENEW 3 IN 1 CLEANSER

1 Cleanses
2 Purifies
3 Boosts skin radiance.

Add a pinch of sugar to turn your cleanser into a soft skin scrub.

De scrub-tip vind ik wel handig. Toch ga ik er geen suiker aan toevoegen want dat zou ik zonde vinden. Scrubs heb ik genoeg, goede cleansers not so much.

Zo ziet de gel er uit. Stevige structuur. De gel gleed niet van mijn hand en begon niet te smelten. Love it. Lopende cleansers die al tot je elleboog gegleden zijn in die 2 seconden van de tube naar je gezicht, brrrr.

De geur is trouwens heel verfrissend, citrus namelijk. Niet echt wat ik verwacht had maar zeker niet mis. Ook op het gezicht voelt hij heel verfrissend aan. Eerst breng ik de gel aan en wrijf ik hem al een beetje uit, dan voeg ik water toe tot het begint te schuimen, een paar minuutjes cirkelvormige bewegingen maken, afspoelen en klaar!

Mijn huid ziet er mooi gezond uit. Mat ook. Niet trekkerig. Ik heb een gecombineerde huid dus ik niet voorspellen hoe hij voor de andere huidtypes werkt, maar voor mij is hij fantastisch.

Vergeet niet deel te nemen aan de Kérastase winactie!

Written by Eva

10 thoughts on “UNE: radiance renew night & day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s