TAG: before I die

You know how much I love tags dus toen ik deze superleuke tag bij Miss Evie zag kon ik niet anders dan hem zelf ook invullen. Het is de bedoeling dat je op We Heart It 10 foto’s zoekt uit de ‘Before I Die’ serie die bij jou passen. Onder de foto geef je dan wat meer uitleg over waarom je dat ooit nog in je leven wil doen.

Deze staat al jaaaaaren op mijn verlanglijstje. Een road trip door de States van de East naar de West Coast. Het ‘echte’ Amerika gaan ontdekken, niet het soort die wij kennen  van op televisie.

Hoe cool zou dat niet zijn. Deze is natuurlijk niet haalbaar maar a girl can dream right? Ik zou mij moeten beperken tot het tekenen van de kledij want breien, naaien en stikken kan ik niet. Het zou iets à la Chanel worden. Simpel maar stijlvol. Veel wit en zwart..

Hier heeft iedereen wel eens over nagedacht denk ik. Zalig klimaat ook. De creatieve vibe die er hangt. De mengelmoes van nationaliteiten. Elke dag celebrities spotten.

Deze komt binnen een paar weekjes uit!!!! Samen met mijn papa ga ik op reis naar Malta en daar ga ik met dolfijnen zwemmen. Dit staat ook al eeuwen op mijn verlanglijstje en voor m’n 21ste verjaardag heb ik dit cadeau gekregen. Love you daddy!

Ik kijk graag naar dieren. Vele uren national geographic. Fervent kijker van dieren in nesten, vinger aan de poot,…bijna elk dierenprogramma heb ik gezien. Al de wilde dieren in het echt zien moet zalig zijn.

Shoppen zonder limiet, wie zegt daar nu nee tegen? Eindelijk je eens volledig laten gaan zonder te moeten rekenen, zonder je schuldig te voelen, eens kopen in de winkels  waar je anders niets kan kopen….de vraag is, wie gaat dat sponsoren?

Als een zot aan volle snelheid door het water racen, yihaaaa! Met behulp van de golven een stukje door de lucht vliegen. Me even inbeelden dat ik in een actiefilm zit. Maar niet te ver afwijken van het strand, stel je voor dat ik plots een haai naast me zie zwemmen 😉

Deze staat natuurlijk hoog op m’n lijstje. Ik heb al altijd graag kinderen gezien. Toen ik in de lagere school zat zorgde ik graag voor de peutertjes en de kleutertjes. Voor mijn neefjes en nichtjes zorg ik ook graag. Toon me een foto van een baby en ik smelt. Check die baby in z’n jeanspakje 😀 Die zou je toch suf knuffelen?

Een paar uurtjes dobberen in het zonnetje, met de ogen gesloten, totaal geen fysieke inspanning moeten leveren…lijkt mij de ideale gelegenheid om eens goed na te denken over alles.

A trip to Hogwarts. Die dag zou je toch nooit meer vergeten. Je afvragen in welk huis je zou gezeten hebben (volgens pottermore zou ik in slytherin gezeten hebben, how badass). Brouwseltjes maken bij Snape, bevriend zijn met Harry, Ron en Hermelien. En dan die gigantische buffetten in de grote zaal, yum yum. Dit zal natuurlijk nooit gebeuren, dus blijf ik maar de boeken lezen…over and over again.

Neem de tag gerust over 🙂

Written by Eva

14 thoughts on “TAG: before I die

  1. Leuke tag ! Staat heel wat op van mijn verlangslijstje ook ! Mijn droom om naar de VS te verhuizen zou mss wel es binnen een paar jaar kunnen uitkomen, als ik hard werk. Juist zwemmen met dolfijnen is mijn ding niet, ben er bang van :p !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s