Redken Smooth Lock: butter silk

Je hebt prachtige krullen maar toch gebruik je een steiltang. Je hebt prachtig steil haar maar je gebruikt een krultang. Herkenbaar? Voor mij wel! Ons haar ziet er natuurlijk geweldig van af en dat kunnen we beter voorkomen. En toen was er dit product….

Dit rince out treatment voedt de beschadigde delen van de haarschubben diep, voor blijvende gladheid, betere beheerbaarheid en glans.

Mechanische beschadiging blijkt uit gerafelde open haarschubben in de haarlengtes die verhinderen dat het haar plat kan liggen en licht kan reflecteren.

Zooo herkenbaar. Haren die langs alle kanten staan, die voor geen meter willen doen wat je er van vraagt,terrible. Glans is soms ook ver te zoeken…

Je hoort het al, dit product heeft de potentie om een holy grail te worden!

Zo ziet de butter er uit. Hij voelt ook echt aan als boter. De geur is perfect voor mij. Niet té sterk aanwezig maar ook niet té subtiel. And almond is my favourite, dus mij hoor je niet klagen.

Dit product breng je 1 keer per week of vaker aan (als je haar echt reddeloos verloren lijkt). Je hebt er niet veel van nodig, een stuk van 2 euro ongeveer. Zachtjes inmasseren en 5 à 15 minuutjes laten intrekken. Daarna goed uitspoelen.

Hoe was het resultaat na haardroger en steiltang? Perfect! De steiltang gleed vlotter door m’n haar, m’n haar glansde meer en het leukst van allemaal: het was superzacht!

Voor dit product van 250ml betaal je 33.80 euro. But trust me, het is iedere cent waard. Het doet supergoed z’n werk én je doet er een eeuwigheid mee.

Kom morgen zeker een kijkje nemen op beautiesatwork want de 1ste winactie komt online! Een tip: Kérastase…zeker de moeite dus 🙂

Written by Eva

Advertenties

13 thoughts on “Redken Smooth Lock: butter silk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s