Lush: Charisma & Feeling younger

De Desert Island collectie van Lush is al sinds 21 juli verkrijgbaar in de winkels. Als beautyblogger kan je uiteraard niet achterblijven, dus heb ik vandaag voor jullie de swatches van de twee skin tints. Kijk je mee?

De verpakking ziet er alvast mooi uit. Glazen potjes. My favourite! Ik zie graag van op afstand welke kleur een product heeft en hoeveel product er nog in zit. Plus, glas straalt meer klasse uit dan plastic.

De producten van Lush zijn met de hand gemaakt. Onderaan het potje hangt een sticker. Daarop staat wanneer het producht gemaakt is en hoe lang het houdbaar is. Maar wat nog veel leuker is: er staat op wie het gemaakt heeft! Bedankt Caroline, in mijn geval 🙂

Op naar de swatches. Charisma (bruin/brons) kan je mengen met je favoriete moisturiser of Colour Supplement. Of geef je huid wat extra kleur door een dun laagje over je moisturiser en onder je Colour Supplement aan te brengen. Geeft een prachtige glans aan een doffe huid en staat schitterend op een getinte of wat donkere huid. Geeft een lichte huid een gezonde uitstraling.

Feeling younger (witte) is een schitterende creme waarmee je je huid extra kunt laten stralen door de reflecterende pigmenten die Lush hierin verwerkt heeft. Breng aan op je wenkbrauwbot, jukbeenderen, oogleden, cupidoboog of sleutelbeenderen. Een heel klein beetje onder je ogen maakt donkere kringen minder opvallend.

En zo zien ze er uitgewreven uit:

De witte is een mooie highlighter die niet té veel shimmer bevat, want daar hou ik niet van. De bruine is een mooie bronzer. Producten die je zeker iedere dag kan gebruiken. Ik ben fan!

Written by Eva

27 thoughts on “Lush: Charisma & Feeling younger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s