Max Factor: false lash effect mascara

Deze mascara won ik op een andere blog. De mascara schijnt heel goed te zijn, dus ik was er wel benieuwd naar. Het was trouwens mijn eerste make up item van dit merk. Tegen de mooie roze kleur zeg ik zeker geen nee!

De verpakking vind ik mooi. Vooral de afgesneden vorm bovenaan vind ik origineel. Dit formaat past zeker in elke handtas.

 

De applicator vind ik heel handig. Zoals je kan zien zijn de ‘haartjes’ van de borstel aan de korte kant. Zo kan je mooi dicht bij je oog komen. Ook de ‘steel’ van de applicator is niet overdreven lang, je hoeft dus geen mascara op te brengen van een kilometer ver.

Dit is mijn oog voor:

 

Dit is de na:

 

Ik ben heel tevreden over het resultaat. Geen klonters, vind ik heel belangrijk! Mijn wimpers kleven niet samen, ook een groot pluspunt. Mijn wimpers krullen mooi naar boven en hebben meer volume. Een aanrader!

Written by Eva

18 thoughts on “Max Factor: false lash effect mascara

  1. Achteraf gezien vind ik die van Lancôme toch ietsje beter aangezien die meer volume heeft en dat doet deze niet zo van de eerste keer. Maar hij separeert mooi, maakt ze zwart en heeft krul. Geen valse wimpers maar wel beauties 😉

    Ik ben blij dat je hem ook goed vindt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s