Elizabeth Arden: All gone eye and lip make up remover

Deze make-up remover vond ik eind juni in de afprijsbak in het kruidvat. De 8 hour cream van Elizabeth Arden is heel bekend in blogland. Ik was dan ook blij dat ik dit merk mocht testen voor een schappelijk prijsje. Zou deze remover ook een aanrader zijn?

Het flesje zelf ziet er goed  uit. Zo’n product in twee delen vind ik altijd grappig. Je ziet het ook niet veel. Er is een wit deel en een soort lichtgroen deel. Het flesje  is van hard plastic en is doorzichtig.

Zo ziet het product er uit nadat ik het flesje geschud heb. Mooi, fris kleurtje.

Deze richtlijnen staan op de achterkant:

Shake well. Smooth on with cotton pad. Rinse with water.

Op het wattenschijfje heb ik twee grote druppels aangebracht. Doordat het product zo vloeibaar is, dringt het heel snel in het wattenschijfje.

Die twee druppels leken allesbehalve voldoende te zijn. Ik heb er nog vier moeten toevoegen om dit resultaat te bekomen:

Op het eerste zicht zou je denken dat dit een goed resultaat is. In vergelijking met andere goede make-up removers heb ik toch veel product moeten gebruiken en redelijk veel en hard moeten wrijven. Een topper is het dus zeker niet.

Tussen het wrijven door deed ik een check up en wat zie ik? Greasy eye! De alarmbel ging af. Producten die een vettige laag achterlaten zijn voor mij echt een grote afknapper. Gelukkig deed ik wat aangeraden werd, achterna spoelen met water. Dit zorgde er voor dat het vettig laagje verdween als sneeuw voor de zon.

Conclusie: geen slecht product maar ook geen aanrader.

Written by Eva

13 thoughts on “Elizabeth Arden: All gone eye and lip make up remover

  1. Ik heb woensdag de bi-phase oogmake-up remover van Rituals geprobeert en boy werkt hij goed maar (!) gigantische vettige laag bleef achter en geen water om af te spoelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s