Lush Desert Island collection

Rowena Bird is Mede-Oprichter en Uitvinder bij LUSH Fresh Handmade Cosmetics en ze heeft een passie voor kleuren. Wanneer ze haar vroegen welke drie producten ze zou meenemen op een onbewoond eiland,zei ze zonder aarzelen mascara, skin tints en gezichtspoeder …dus hier zijn ze!

 
Eyes right mascara- black

Deze mascara bevat slechts één bewaarmiddel dus de kans op irritatie is miniem. Tarwegras is het belangrijkste ingrediënt. Het zit vol vitaminen en mineralen die je wimpers verzorgen. Carnaubawas zorgt er voor dat de mascara niet uitloopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translucent powder

Een ultrafijn, lichtreflecterend poeder dat geschikt is voor alle huidtypes. Het poeder bevat verzorgende jojoba-olie die de huid bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Talk is de basis van dit poeder. Geen irriterende oliën of bewaarmiddelen.

 

Skin Tint

Lush heeft een heel verzachtende en kalmerende basis gemaakt van geweekte haver,amandel,-en jojoba-olieën, cacaoboter en sinaasappelbloemwater, om glans van het gezicht te verwijderen. Deze basis brengt de pigmenten zachtjes op de huid aan, en zal de huid ook verzorgen.

Feeling Younger (de witte) … bevat een “magisch” pigment dat licht reflecteert op je huid, zodat je er jong en stralend uitziet. Je kan het op veel manieren gebruiken: als highlighter op je jukbeenderen, op je oogleden om je ogen te ‘openen’, onder de ogen om donkere kringen te minimaliseren….

Charisma (de bronzen)…een blend van gouden kleuren om onder je make-up te dragen en je een gezonde, warme glow te geven. Prachtig op een gebruinde huid of op een bleke huid voor een bronzen effect.

Deze collectie wordt wereldwijd gelanceerd op 21 juli in alle Lush-winkels en online http://www.lush.nl/

Ik ben alvast razend benieuwd! Jullie ook?

Written by Eva

13 thoughts on “Lush Desert Island collection

  1. Ik eigenlijk niet zo. Vooral de vormgeving van de mascara lijkt me ongelukkig gekozen. Je zal al heel behendig moeten zijn en een strategie moeten bedenken om daar je wimpers met te bedekken. Ik kan natuurlijk ook verkeerd zijn maar dat komt me zo over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s