I need your help!

Hey Girls

Gisteren kreeg ik te horen dat een vriendin van mij volgende maand naar Londen gaat. Alle beautylovers weten dat er in Londen merken zijn die we hier in België niet hebben of ze zijn hier veel duurder. Daarom heb ik jullie hulp nodig.

Kunnen jullie mij vertellen welke merken de moeite zijn in Londen en eventueel waar je ze kan kopen? Hopelijk kan ik dan mijn vriendin overtuigen om die goodies mee te brengen.

Alvast bedankt voor jullie hulp. Je kan de info schrijven in de comments of je kan een mail sturen naar beautiesatwork@gmail.com

Written by Eva

16 thoughts on “I need your help!

  • Wohaa! LONDON baby!!! Mag ik mee???? Ok here we go: Illamasqua als je voor iets edgy wilt gaan. Urban Decay ofcourse, ondanks het feit dat je deze nu ook net over de grens kan vinden bij Sephora in Nederland. Molton Brown niet te vergeten, hebben nu ook een verzorgingslijn.Liz Earl: voor de reiniger met cloth: echt de moeite! Stuur ze langs Pixie in een zijstraat van Carnaby street: meest schattige make-up winkeltje evah! Smashbox: voor een van de beste matt primers ter wereld. Er is zoooooveeel meer..maar hoe groot is je budget??

   • Peggy stop 😉
    Straks wil ik ook naar London. Misschien moet je die adresjes eens ergens posten? Ik wil de volgende keer die winkels ook aan doen 😀

 1. Hmmm… Natuurlijk Sleek die te verkrijgen is bij een heleboel drogisterijen(bijv. Superdrug), dan heb je de nagellak van Accesorize mocht je dat interessant vinden. Illamasqua is natuurlijk wel vrij duur maar heeft hele mooie make-up. Barry M is in Londen ook veel beter verkrijgbaar dan hier (ook in de drogisterijen).
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt?;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s