L’oréal professionnel: London Addixion Sprax Delight

 

 

 

 

 

 

 

Een paar weken geleden won ik bij Astrid (http://beautyblogastrid.wordpress.com/) een l’oréal professionnelpakket met onder andere deze sprax delight. Natuurlijk was ik er enorm blij mee. Dit product verdiende zeker een plaatsje op de blog, dus bij deze de review!

Ik begin bij het uiterlijk. What a beauty!  De foto/tekenig ziet erg artistiek en hip uit. Voor de rest is de fles wit, wat er voor zorgt dat de foto/tekening alle aandacht krijgt.

De fles ligt goed in de hand en is zeker geschikt om mee te nemen in de handtas. De dop zit goed vast, vrees niet voor een lek.

Het product heeft de geur van appelsientjes! Echt waar. Heel origineel. Belangrijk: de geur blijft de hele dag aanwezig. Als ik even met mijn lange haren zwiepte rook ik telkens een vleugje appelsientjesgeur. De geur is niet té sterk aanwezig, want dat zou te veel van het goede zijn.

 

 

 

 

 

 

Even een dosis op de hand gespoten. As you can see is de sprax kleurloos. Voor ik het product testte was ik bang dat hij qua textuur redelijk dik zou zijn en dus moeilijk te verspreiden. Niets is minder waar. Na het trekken van deze foto was het product al langs de zijkanten van mijn hand naar beneden gelopen.

Force 3, staat dat synoniem voor ‘krokant’ haar? Gelukkig niet. Er zitten geen harde stukken in mijn haar. Mijn haar blijft mooi in model en is nog steeds makkelijk doorkambaar. Het verandert ook niet de kleur van mijn haar. Het grootste pluspunt voor mij persoonlijk: mijn haar wordt er niet vettig van!

Conclusie: topproduct!

Written by Eva

17 thoughts on “L’oréal professionnel: London Addixion Sprax Delight

  1. Inderdaad geen krokant haar maar je voelt de sprax wel zitten… Je ziet het misschien niet maar toch. Ik hou niet zo van zaken waar mijn haar van gaat klitten.

    Ik ben meer fan van de souffle 🙂

  2. Wat een prachtige fles, zo stoer maar toch passend in een meisjesbadkamer 😀
    Ik gebruik zelfs amper haarproducten maar begin er steeds meer naar te neigen, nogal vetheids-paranoïa over here 🙂 maar als je zegt dat het niet vettig maakt, mss toch eens proberen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s