Elsève re-nutrition: verzorgende ontwarrende crème

 

 

 

 

 

 

 

Conditioner, wat zouden we doen zonder? Wij vrouwen houden graag van afwisseling. Bij ons zul je niet gauw 2 jaar aan een stuk dezelfde conditioner in de badkamer vinden, right? Dit keer heb ik gekozen voor een conditioner van elsève die er veelbelovend uitzag.

De verpakking trok mijn aandacht met z’n mooie oranje dop. This girl loves orange! Toen ik ook het woord koninginnengelei zag staan was ik helemaal verkocht.

Deze conditioner is ideaal voor droog of uitgedraagd haar. That’s me. Krullen hebben sowieso meer de neiging om droog te zijn en die steilting zal ook niet echt helpen…

Koninginnengelei bestaat uit essentiële voedingselementen: koolhydraten, proteïnen, aminozuren, oligo-elementen….

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar de test. Na het uitspoelen van de shampoo breng ik de creme aan op m’n haarpunten. Dit staat ook zo vermeldt bij de gebruiksaanwijzing. Ik laat het een minuutje intrekken en dan spoel ik het uit. Tijdens het uitspoelen voel ik al meteen een verschil tussen het deel die wel conditioner gehad heeft en het deel zonder. Fantastico! Bovendien ruikt het product superlekker.

Deze conditioner is met glans geslaagd 😀

Written by Eva

4 thoughts on “Elsève re-nutrition: verzorgende ontwarrende crème

  1. Ik ben sowieso van fan hun producten. Ik gebruik meestal de roze fles maar sinds kort heeft de pantène conditioner mijn hart gestolen 😉 Of toch mijn haar 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s