EOTD Oh Lila

 

 

 

 

 

 

Voorzichtig, aarzelend en met enige trilling probeerden we een look uit voor onze blog. Het is altijd spannend om een look daadwerkelijk te posten op het internet. We zijn op weg om die self-taught experts te worden, maar we hebben nog een lange weg te gaan.

We doopten deze look ‘Oh Lila’ omdat lila de basiskleur is voor deze look. Je hebt in principe maar 3 kleuren nodig om deze look te verkrijgen. Een licht- en donkerlila plus een zachte witte oogschaduwkleur.

Hoe krijg je deze look? Wel het is zo simpel als… euh een aardappel koken?

Je begint met een oogprimer of je met wat primer met concealer. Dat is je basis om op te werken. Daarna breng je de lichtlila op je volledige ooglid aan. Daarna neem je het donkerlila en breng je dit enkel aan in de binnenkant van je buitenste ooghoek. Je neemt dus je borstel, dop hem even in je oogschaduw en ‘stempel’ hem in je ooghoek.

 

 

 

 

 

 

 

Daarna neem je een ‘blendingbrush’ en wrijf je het uit naar de binnenkant toe. Ga niet helemaal naar midden, maar stop in de helft van je ooglid. Het kan zijn dat je dit proces een paar keer moet herhalen. Je dopt, stempelt en wrijft uit… . Afhankelijk van hoe intens je wil dat deze look is.

Dit is very very basic, daarom geven we de look een extra twist. In de binnenste ooghoek breng je ook nog wat van het donkerlila aan. Zo maak je de look intenser en speelser. Als laatste breng je natuurlijk de witte oogschaduw net onder je wenkbrauw aan voor een liftend effect.

 

 

 

 

 

 

 

Ik zou deze look vooral gebruiken bij groene en blauwe ogen met een lichte huidskleur. Bij Eva staat dit goed met haar groene ogen, as you can see. Wil dat zeggen dat je met bruine ogen en een donkerdere huidskleur dit niet ‘kan’ of ‘mag’ dragen? Absoluut niet, maar het is minder gebruikelijk. Een donkerpaarse oogschaduw zal jou veel beter staan!

Written by Silke

16 thoughts on “EOTD Oh Lila

  1. Mooie look! Deze kleur staat je hartstikke goed. Het laat je oog nóg meer spreken. Mogen jullie van mij vaker doen: looks plaatsen. De trilling is niet nodig want het ziet er super goed uit, foto’s zijn ook duidelijk. Love your brows by the way.Als ik die trilling nu nog niet heb weggenomen dan weet ik het niet meer (eet ik mijn schoen op en plaats ik er een foto van op het internet hihi)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s