Kruidvat Body Fruit body butter: coconut & shea butter

 

 

 

 

 

 

Deze body butter heb ik letterlijk vanonder het stof gehaaald. Waarom ligt deze in een vergeten hoekje van m’n make-uplade te verkommeren? Toen ik het deksel opende zag ik dat het product maar 1 keer gebruikt was. Terecht of niet?

Even wat feitjes:

ingrediënten: kokosnoot & shea boter

dermatologisch goedgekeurd

inhoud: 200 ml

Dit staat er bij als uitleg: Een exotische vakantie voor de huid. Maakt de huid zacht en soepel. Na bad of douche over heel het lichaam aanbrengen. Niet vet en makkelijk opgenomen door de huid. (Ik heb het wat samengevat.)

 

 

 

 

 

 

De geur doet me denken aan plasticine van Play-doh. Het ruikt echt zo fake en gemaakt. De kokos ruik ik er al helemaal niet in. Op de huid aangebracht ruikt hij ook nogal raar. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat mensen dit geurtje op hun lichaam willen wrijven. Als dat maar goed komt…

 

 

 

 

 

 

 

De textuur is echt allesbehalve. Butter is boter, zacht dus. Iets wat dit product niet is. Je moet echt heel hard met je vinger in het product duwen voor je wat mee hebt. Je kan echt blijven duwen, het product geeft gewoon mee. Precies rubber. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Gelukkig smeert hij op de huid wel normaal open. Hij smelt mooi en voelt fris aan. Achteraf geen vettig laagje.

Dit product krijgt van mij 4/10 vanwege de geur en de textuur. Sorry Kruidvat, maar dit product ligt compleet terecht in de vergeethoek.

Written by Eva

28 thoughts on “Kruidvat Body Fruit body butter: coconut & shea butter

  1. Misschien lag die al te lang te verstoffen? Ik zou zeggen dat het natuurlijk niet lekker ruikt, alles met cocos in stinkt voor mij 😉

  2. wat vervelend! Ik heb zelf een andere kruidvat bodybutter waar ik wel helemaal gek op ben! uit mijn hoofd weet ik even niet hoe die heet, maar die komt ook uit deze serie.

    xxx

  3. Pingback: Artikels uit de oude doos Part II | BeautiesAtWork

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s