Little beauty secret 2

klik om te vergroten
Doorzichtige lipgloss kan heel erg handig zijn om je look een instant boost te geven. Maar die doorzichtige lipgloss kan je nog voor veel meer gebruiken dan dat alleen… .
Je kan de lipgloss als een soort van highlighter gaan gebruiken. Je brengt een beetje aan boven de jukbeenderen, op de neus of kin. Zorg wel dat dat je erna niet met poeder overheen gaat, want dan zou het wel eens een vieze boel kunnen worden.
Gebruik ook niet te veel, anders blijft je haar misschien aanΒ  je gezicht plakken en dat is toch niet de bedoeling. Vervaag de lipgloss altijd voldoende met je vingertoppen.
Wij krijgen de tip om dit te doen met doorzichtige lipgloss, maar eigenlijk hoeft dit niet. Je kan dit perfect ook doen met een getinte lipgloss. Kies gewoon voor een kleur die niet te gepigmenteerd is.
Dit is een goeie manier om in de zomer zoveel mogelijk poeder te vermijden, toch moet je oppassen dat je wel nadenkt over de locatie waar je die dag zult vertoeven. Zo kregen we te horen dat een strandfeestje gevaarlijk kan uitdraaien. We hoeven je niet uit te leggen waarom… .
Written by Silke

21 thoughts on “Little beauty secret 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s