Essence Sun Club glamour to go: eyeshadow palette

 

 

 

 

 

 

Eyeshadow palettes, don’t we all love them. Al die mooie kleurtjes bewonderen, een mens wordt er zowaar rustig van. Mijn eyeshadowstash is niet groot maar ik heb wel alle kleuren van de regenboog. Jullie weten even goed als ik dat alle kleuren nog onderverdeeld kunnen worden in ontelbaar veel tinten. Dus af en toe kom ik dan een palette tegen met een tint die ik nog niet had. En zo belandde dit palette in mijn make-uplade.

Er zijn twee versies van dit palette. Ik heb versie 01 south beach. Er zijn acht kleuren. Je kan ze perfect indelen in twee grote vierkanten. Links heb je het vierkant met de felle kleuren. Rechts het vierkant met de neutrale kleuren. De kleuren die mij overtuigd hebben om het palette te kopen zijn het prachtige curaçoa blauw (zo noem ik het) helemaal links bovenaan en het donkerbruin. Er zit ook nog een spons/kwastapplicator bij maar die gebruik ik niet. Weinig mensen denk ik.

Op naar de swatches! Pigmentatie is heel goed, zeker voor een budgetmerk. Mijn twee favoriete kleurtjes zijn ‘toevallig’ ook diegene met de beste pigmentatie. Driewerf hoera 😀 Het enige minpuntje is de structuur van de oogschaduw. Die heeft de neiging om te korrelen. Bij de swatches kun je dit zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over het algemeen krijgt dit product van mij 7/10. Een palette met acht leuke kleurtjes gaande van fel tot neutraal, met goede pigmentatie,7.5 gram, een prijs van 2,99 euro…ware het niet van de kleine korreltjes, het had 8/10 gekregen.

Written by Eva

27 thoughts on “Essence Sun Club glamour to go: eyeshadow palette

  1. Dit is de eerste keer dat ik iets positief hoor over dit pallet. Ik heb vaak al gelezen dat je die pigmentatie niet op je oog krijgt maar als jij dat wel kan, des te beter 😉
    Ik blijf toch bij Sleek en NYX zweren 😀

  2. heerlijk budget en wat is het een handig klein ding.
    makkelijk om zowel heftige looks als neutral looks mee te maken.
    idd jammer van van het kruimelen… maarja wat wil je voor 2.99

  3. Pingback: Artikels uit de oude doos Part II | BeautiesAtWork

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s