Make-up tips by Jessica Prince

Jessica Prince is één van de belangrijkste beauty editors van Harper’s Bazaar. Zij schreef onlangs een artikel voor het tijdschrift waarin ze tips geeft over de belangrijkste trends van dit moment. Want hoe kunnen wij nu die looks die we zien verschijnen op de rode loper ons eigen maken?

Ik vat voor jullie de belangrijkste tips samen.

1. Zilveren accenten

Om je ogen echt te doen stralen kan een metallic tint in de binnenste ooghoeken veel helpen. Kies voor een tint in het zilver om je ogen echt te openen. Ga voor gouden tinten om je blik intens en zwoel te maken.

2. Er moet een zeker volgorde zitten in het aanbrengen van make-up

Breng eerst je blush aan en dan pas een bronzer. Zo zal de look veel natuurlijker worden en zal het lijken alsof je een dagje in de zon hebt gelopen. Je moet immers goed oppassen met blush, het kan snel te veel worden. Belangrijke tip is ook om geen poeder met iets vloeibaar te combineren ( bv. een cream). Het zal niet lang duren vooraleer je cakey-face hebt anders!

3.  Een goede basis voor lippenstift

Breng altijd een beetje concealer of foundation aan op de lippen, vooraleer je lippenstift aanbrengt. Zo zal je kleur langer op je lippen blijven en kun je veel preciezer te werk gaan.

4. Een velletje als Bar Rafaeli

Scrubben en regelmatig een maskertje gebruiken is zo belangrijk! Je draagt bijna 2/3 van de dag make-up, je huid verdient dan wel eens een goede reiniging en verzorgingsbeurt.

5. Het hoeft niet altijd mat te zijn…

Je huid hoeft niet altijd zo mat te zijn, het kan soms erg mooi zijn als de huid enige vorm van glans vertoont. Het ziet er vaak natuurlijker uit en het geeft een jonge indruk.

Kies dus niet altijd voor alleen maar matmakende producten, een highlighter met glans is best ok!

6. Doorzichtige mascara

Vooraleer je zwarte mascara aanbrengt, is het eigenlijk handig om er eerst eens over te gaan met een doorzichtige. Of gebruik alleen de doorzichtige als je van plan bent te gaan sporten, een dagje aan het strand door te brengen of gewoon niet wil dat mensen doorhebben dat je make-up draagt.

7.  Neem je make-up mee tot onder je hals

Stop niet met je poeder of foundation net onder je gezicht. Nee, je moet dit zorgen voor een natuurlijke overgang en dat betekent dat je tot bijna in je decolleté wat product moet aanbrengen. Natuurlijk wel in veel lichtere mate dan op je gezicht.

Written by Silke

17 thoughts on “Make-up tips by Jessica Prince

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s