Catrice Colour Bomb blush (LE revoltaire)

 

 

 

 

 

 

As promised krijgen jullie van mij een review over de catrice colour bomb blush. Dit is een product uit de limited edition genaamd Revoltaire. Rep je snel naar het kruidvat want dit item is gegeerd bij menig beautylovers en dus snel uitverkocht!

 

 

 

 

 

 

Deze blush heeft een ombre-effect. Een fancy term voor kleurvervaging. Zoals je kan zien op de foto is de blush bovenaan lichter dan onderaan. Het bovenste deel zou ik omschrijven als een mix tussen peach en lichtroze. Op de foto zie het peachy kleurtje niet zo goed maar in het echt is het er wel. Het middenste deel is roze. Het onderste deel is donkerroze op het randje van rood.

 

 

 

 

 

 

Ik heb voor jullie swatches gemaakt op mijn hand. Van links naar rechts zie je dus het bovenste, het middenste en het onderste deel. Alle delen bevatten shimmer.

 

 

 

 

 

 

Nog even een close-up voor de liefhebbers.

Voor mij is deze blush echt een aanwinst. Leuke kleuren én shimmer, ideaal. Qua prijs/kwaliteit is dit zeker een topper. Voor 3,99 euro heb je een LE blush van 8 gram met goede pigmentatie!

Written by Eva

27 thoughts on “Catrice Colour Bomb blush (LE revoltaire)

  1. Ik heb hem nu al paar keer zien liggen en nooit meegenomen, omdat hij zo donker leek.. hmm, misschien toch maar eens overwegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s