EOTD: grey look

 

 

 

 

 

 

Vandaag een post van gastblogster Delphine. Zij heeft voor ons een grey look gemaakt. Bedankt voor de mooie foto’s en het handig stappenplan Delphine!

Werken met 2 kleuren? Niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom ga ik jullie stap voor stap uitleggen hoe je gemakkelijk in 2 kleuren kan werken.

Deze palletjes van Gosh geven 4 kleuren, maar eigenlijk gebruik ik maar 2 kleuren.  Van het grijze pallet gebruik ik enkel het witte en het donkergrijze. Dit vind ik persoonlijk het mooiste constrast en die 2 andere kleuren gebruik ik zelden. Het 2e pallet, met de bruine kleuren gebruik ik amper. Spijtig, maar die kleuren vallen niet op voor mijn groene ogen en ik moet al héél veel laagjes opdoen voor ik iets moois bekom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bevat 3 gram en het palet noemt Q 24 Platinum. Dit product is twee jaar houdbaar.

Hier zie je nogmaals de 4 kleuren op mijn hand:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik gebruik enkel het linkse en het rechtse kleur en we zullen er dus eens aan beginnen.

Dus, we beginnen met een oogschaduw basis. Het kan een concealer of een eyeshadow base zijn, zodat de oogschaduw lang op de ogen blijft. Dan ga ik het witte met mijn vinger op mijn volledige ooglid smeren. Ik gebruik geen borstel voor de onderste laag, omdat ik vind dat je vinger meer poeder kan uitsmeren en het poeder langer zichtbaar is.

Hier zie je al stap 1:

 

 

 

 

 

 

 

Dan komt stap 2. Met een borstel dep ik even in de donkerste kleur en begin ik aan de uiteinden van mijn ogen. Ik dep de kleur in mijn ooghoek en ga zo beetje per beetje naar boven. We gaan niet verder dan het midden. Ook onder de ooglid ga je tot het midden en niet verder. Ik gebruik die kleine kwastjes die je bij je oogschaduw krijgt niet. Vind ik écht niet handig en geeft voor mij persoonlijk geen mooi resultaat.

 

 

 

 

 

 

Stap 4: Daarna (of vooraf) kan je highlighter toevoegen. Denk maar aan een highlighter pen. Ook gebruikte ik de eyeliner pen van Catrice en een mascara van Essence.

 

 

 

 

 

 

Voila. Dit is je oog met 2 kleuren. De kleur lijkt heel licht, maar dat is hij zeker niet en het blijft een hele avond zichtbaar. Zelfs na zweten van het dansen of de warmte. Ik hou enorm veel van dit palletje van Gosh en ik hoop jullie in de toekomst ook!

13 thoughts on “EOTD: grey look

    • Hihi bedankt 😀 Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en inderdaad, het is bijna romantisch. Je kan hem ook dagelijks gebruiken dus dat maakt het leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s