Bourjois éclat minéral pressed powder: beige medium

 

 

 

 

 

 

 

 

Helemaal onderaan mijn lade heb ik dit product gevonden. Ik gebruik het nooit maar dit ligt volledig aan mezelf. De verkeerde tint gekozen, kan gebeuren…Hoedanook zal ik dit product zo goed als mogelijk reviewen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de verpakking staat: ‘a blend of minerals for an even, matt and radiant complexion: mineral quartz to boost radiance, purified mineral pigments for luminous shades, ultra fine mattifying mineral powder. dermatologically tested’

Het doosje bevat 14 gram, best veel. De tint is 04 beige medium.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je kan zien zit er aan de binnenkant een spiegeltje, altijd handig. Het poeder is heel zacht en goed  gepigmenteerd. De geur is wel het meest opvallende aan dit product. Op de ingrediëntenlijst staat parfum vermeld maar ik kan je echt niet zeggen welke geur het precies is. Voor mij ruikt hij lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk zien jullie het product toch een beetje op deze foto. De tint was te licht voor mij dus ik heb meerdere laagjes boven elkaar gedaan in de hoop toch een verschil te kunnen tonen.

Zijn jullie fan van Bourjois?

10 thoughts on “Bourjois éclat minéral pressed powder: beige medium

  1. Ik heb er eigenlijk niets van en vraag me niet waarom. Ik vergeet dat merk altijd. Ik denk niet dat er zelfs iets in huis is van hen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s