L’oréal studio: go create gel spray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik begin al met te zeggen dat dit een goede aankoop is! Maar niet voor iedereen. Heb jij vanzelf al mooie krullen, grote golven, … maar missen ze net dat tikkeltje meer pit? Wel dan is dit product supergoed voor jou. Mijn krullen krijgen een grote boost, blijven lang zoals ze er moeten uitzien en blijven toch luchtig. Ik zou dit product dan ook aanraden voor mensen die iets met volume willen verkrijgen. Dit is geen haarlak en dient dus ook niet te worden gebruikt als een haarlak. Keep this in mind.

Hoe kun je het gebruiken?

Op de achterkant van de fles staat: zowel op nat als droog haar. Ik prefereer droog haar. Verstuif op je haar en “kneed” naar wens. Voor meer volume kun je bv. je haardroger nog eens door je haar laten gaan. Voor krullen kun je het haar echt kneden alsof je brooddeeg aan het maken bent.

Of na het verstuiven steek je je haar op, doe je het in een dot en laat je het even voor wat het is. Haal het na een tijdje er terug uit et voilà bombshell haar zonder enige moeite!

Het is geen zo’n goedkoop product, maar het is een aanrader. Nadeel aan dit product is de geur voor mij, doet me denken aan een axe deodorant. Nuja, dat neem je er dan maar bij zeker? Makkelijk product voor beginnelingen omdat je er niet veel mis mee kunt doen. Het laat geen sporen na in het haar, maakt het haar niet vettig en is eenvoudig uit te kammen.

Prijs: rond de 4 euro

Gekocht bij: Delhaize

Versie: Super strong

Hoeveelheid: 150 ml

13 thoughts on “L’oréal studio: go create gel spray

    • Gebruik wat product op je droog haar ( dit hoeft daarom niet deze spray te zijn) en doe je haar in een dot en laat het een paar uur zo. Als je de dot eruit zult halen = volumeboost! Als je wat minder tijd hebt kun je zelf je haar kneden tot er meer volume en beweging in zit. Kleine tips die misschien wel kunnen helpen :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s