My dream house

Hey everyone 🙂 bij wijze van aprilgrap vandaag een artikel die NIET over beauty gaat. Eens een zijsprongetje maken mag wel vind ik. Sommige blogs durven soms zijsprongen maken naar fashion, food…you name it. Ik heb gekozen voor een andere passie van mij: het drieluik vastgoed-interieur-decoratie. Over het algemeen kan je wel stellen dat ik van mooie en esthetische dingen hou. Zo vind ik het enigzins logisch dat beautylovers zoals jij en ik ook wel houden van mooie kleren, mooie auto’s, mooie huizen…Of vergis ik mij?

Aan de hand van foto’s die ik gevonden heb zou ik jullie graag een virtuele tour willen geven door m’n droomhuis. Vanzelfspekend komen de belangrijke ruimtes zoals de living en de badkamer aan bod, maar soms kan er ook een detailfoto tussen zitten.  Mijn favoriete interieur zou ik omschrijven als modern landelijk. Natuurlijke materialen zoals hout, veel aardetinten, strak maar toch romantisch….Genoeg gebabbeld, tijd voor de foto’s!

bron:http://www.lnckeukens.nl/image/photo/mokl2.jpg
bron: http://media-cdn.pinterest.com/upload/135671007494039239_knciG1Pu_c.jpg
bron:http://www.dimmos.be/Repository/Cached/In_ontwikkeling_schilde_villaproject_2500m2_1/ED5SlaapkamerLandelijk20111021_Infotech_Schilde_View06Large-800.jpg
bron: www.emily-et-nous.be
bron:http://www.teakpoint.be/sites/default/files/image/brugge-lusters-verlichting.jpg

bron:http://www.mooilandelijk.com/media/catalog/product/cache/1/image/f8d6d2efda8fb7e1ae728f9a81139e18/0/4/040klein_1.jpg

Ik zou nog duizenden foto’s kunnen plaatsen maar ik ben nu al twee uur bezig geweest met de perfecte foto’s zoeken 🙂 Vinden jullie deze stijl mooi?

19 thoughts on “My dream house

  1. Oh my, gorgeous! Haha, twee uur? A lot, maar zo herkenbaar! Ik vind de stijl mooi, alleen gaat mijn voorkeur uit naar strak en modern. 😀 Zoals bijvoorbeeld de slaapkamer, maar dan nog strakker. Oh, ik heb een foute smaak soms. :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s