Trendsetter Hayley Williams

 

 

 

 

 

 

 

 

Als we spreken over trendsetters dan komen meestal de wereldberoemde popsterren als eerste in je op. Vandaag wil ik je laten kennismaken met één van de echte trendsetters … .

Hayley Williams is de zangeres van de Amerikaanse rockband Paramore.

Hayley was één van de eerste met een felle haarkleur en durfde dit combineren met een winged eyeliner of de meeste felle oogschaduw.  Een straffe tante dus… . Kameleon qua haarkleur, maar ook haar snit maakt regelmatig een verandering mee. Laat je zeker inspireren door haar kapsels want ze zijn erg draagbaar.  De kleur hoef je uiteraard niet over te nemen, maar het kapsel op zich is vaak een aanrader.

Ben je op zoek naar inspiratie om een stoere meisjeslook te hebben dan is Hayley jouw voorbeeld! Vaak draagt ze erg stoere outfits met een zacht kantje of omgekeerd. Ook in haar make-up laat ze zich volledig gaan. Eyeliner in alle kleuren van de regenboog is één van haar meest voorkomend looks. Ze durft ook grote contrasten aangaan met haar bleke huid. Ben jijzelf ook nogal “wit”? Probeer eens de regenbooglook uit of zoek een zachte variant. Meest gebruikte kleuren zijn: groen, oranje en geel. Groen in het binnenste deel van je oog, oranje over het volledige ooglid en dan geel onder de oogrand. Werk af met een dikke winged eyeliner. Op youtube zijn veel verschillende versies te vinden. (

http://www.youtube.com/watch?v=W5D99FwS6H0 )

Conclusie: blijf Hayley regelmatig eens opzoeken en zie welke trends zij populair zal maken. Momenteel heeft ze een meer volwassen stijl waarin korte kleedjes in zwart-wit erg populair zijn. We willen maar zeggen…  .

7 thoughts on “Trendsetter Hayley Williams

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s