ELF blush Fushia Fusion

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik had het geluk om deze blush in mijn handen te krijgen via een goede vriendin. Normaal draag ik zelden een blush, enkel wat bronzer op de jukbeenderen.

De blush heeft een sterk pigment en je hoeft dus echt maar heel weinig te gebruiken. Het is licht, er zitten kleine blinkertjes in en het laat een vrij natuurlijk effect na.
Dus ja ik ben erg tevreden over deze blush. De beschrijving van deze blush is “fushia fusion”, dat vind ik een nogal misleidende naam. Ik zou het eerder omschrijven als ” icecream pink”, de kleur deed me onmiddellijk denken aan een bolletje aardbeienijs.

Hoe kan je deze blush integreren in je make-up?

Kies voor een neutrale oogschaduw, ga geen felle of te donkere kleuren gebruiken in combinatie met deze blush. Tenslotte geeft roze blush je een “jeugdige” look en dan past een zwarte smokey eye niet echt in het plaatje. Persoonlijk zou ik voor ivoortinten gaan of enkel eyeliner gebruiken. Je kan een winged eye doen en zo de look “stoerder” maken.

Ben je beginneling of nog wat onervaren met blush? Speel dan op veilig en kies voor een neutrale look. Lichte kleuren op de ogen en gewoon de wimpers goed aanzetten. Meer heb jij niet nodig. Heb je al enige ervaring? Durf dan eens experimenteren met eyeliner of valse wimpers voor een wow-effect.

Waar breng je blush aan? Sta voor de spiegel en lach extreem breed. Jouw “appels” van je wangen zullen meteen zichtbaar zijn. Daar breng je de blush aan met een brede ronde borstel en je vervaagt de blush boven je jukbeenderen. Zodat het natuurlijk lijkt. Dep maar 1x in je product  en bouw op. Het is gemakkelijker toe te voegen dan terug te moeten maskeren!

10 thoughts on “ELF blush Fushia Fusion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s