Get The Look: Leighton Meester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bron: http://www.stud-center.com/wallpaper/leighton-meester/91008.html

Het is alsof ze die ochtend zo uit haar bed is gestapt. Dat willen haar visagisten ons toch doen geloven … . De realiteit is dat  ook jij er zo natuurlijk mooi kunt uitzien! Volg onze tips en get the look van Leighton Meester.

Eerst een vooral zul je moeten werken aan de conditie van je eigen huid. Hoe beter die is, hoe gemakkelijker je deze look zult kunnen verkrijgen. De gouden regel hier is dus: veel water drinken, maskertjes, gezichtsscrub en  smeren!

Epileer je wenkbrauwen op voorhand en volg hierbij de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Opgetekende wenkbrauwen als resultaat is hier een no-no.

Breng een  dagcrème aan die de huid goed hydrateert, breng daarna je primer op het gezicht aan. Geef de producten wat tijd om in te werken. Kies voor een foundation die niet te dekkend is. Je ziet dat de sproetjes van Leighton door haar foundation komen. Je foundation heeft bij deze look enkel het doel jouw eigen huid op te frissen. Minpuntjes werk je weg met concealer. Heb je last van acné? Er bestaan verschillende speciale coversticks om die weg te werken. Gebruik een ijsblokje om roodheid en zwelling weg te krijgen. Eucerin, dr. Hauschka, … hebben goede  coversticks die speciaal gemaakt zijn voor een huid met acne.

Je kan bij deze look absoluut je wenkbrauwen inkleuren als je dat wenst, maar doe het zo natuurlijk mogelijk. Laat wat “lege plekjes” over zodat het niet eens opvalt dat je ze wat meer pit hebt gegeven. Kies voor een perzikkleurige/lichtroze blush en wees er niet te fel mee. Gewoon zachtjes over de appeltjes van je wangen.

Voor de ogen kun je twee kleuren gebruiken. Een heel lichtbruin/beige en een zacht ivoorkleurige oogschaduw. Gebruik een erg zachte borstel om de oogschaduw aan te brengen en laat ze vloeiend in elkaar over. In de ooghoeken breng je de bruine kleur aan en de rest van je ooglid krijgt de ivoorkleur. Ook onder je wenkbrauwen mag je dit aanbrengen.  Daarna breng je gewoon je mascara aan. Optioneel is om een klein zwart lijntje onder je bovenste wimpers aan te brengen. Je kunt dit doen door je ooglid met je ene hand een beetje omhoog te trekken en dan voorzichtig met oogpotlood je waterlijn in te kleuren. Zo krijgt je een iets intensievere blik.

Op het voorhoofd, neus, kin en boven de jukbeender zou ik een poeder aanbrengen dat een glimmend effect heeft. Zo krijg je meer een natuurlijk effect. De jukbeenderen zelf kun je accentueren met een bronzer 1 tot 2 tinten donkerder dan je eigen huid.

De lippen krijgen een zachte roze lipgloss, dit is ideaal voor overdag. Ga je die avond nog even uit? Ga dan voor een fel kleurtje, laat je maar gerust gaan want de rest van je gezicht is heel licht opgemaakt!

11 thoughts on “Get The Look: Leighton Meester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s