Gliss Kur Total Repair wonder serum spray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze week ben ik eens in de lade met haarlakken gaan rommelen en toen vond ik deze spray. Toen ik op de fles wonder serum spray zag staan had ik direct iets van ‘yeah right, WONDERspray’….tot ik het product eens uitprobeerde

Dit zegt Gliss Kur zelf:

“De Total Repair-formule met 19 actieve ingrediënten herstelt droog of beschadigd haar intensief, zonder het te verzwaren. Gliss Kur Total Repair wonder serum spray maakt het haar veerkrachtig en vermindert haarbreuk tot 95%.”

Dat is een niet te onderschatten belofte. Maar wat doet deze spray nu echt?

Met sprays en serums heb ik geen al te beste ervaringen. Het werkte totaal niet, m’n haar werd er vettig van,…Gelukkig heb ik deze spray een kans gegeven want deze werkt wel!

Laat ik beginnen met de geur. Zalig gewoon. Alleen daarom al zou ik dit product kunnen kopen :p Het is een flacon met verstuiver, wat dus heel handig is om te doseren. Zeker handiger dan de normale dikke geltextuur van serums. Gewoon even spuiten op handdoekdroog haar en klaar is kees 🙂

Na de spray twee keer gebruikt te hebben zag mijn haar er al veel gezonder uit. Het was lekker zacht en blonk meer. Super toch? Ik koop dit zeker nog eens.

5.99 euro voor 200 ml

3 thoughts on “Gliss Kur Total Repair wonder serum spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s