Catrice Welcome to Las Vegas: false eyelashes

Zaterdag zijn we gezellig gaan winkelen. Vanzelfsprekend zijn we even het kruidvat binnen gegaan. Toen we bij Catrice stonden, merkte ik ineens op dat daar ergens bovenaan nog een afprijsbakje stond. Precies eentje die ze vergeten weg te halen waren 🙂

In die afprijsbakjes zit meestal niet veel speciaals. Twintig keer hetzelfde product, verpakkingen die al open zijn, collecties van de jaren stilletjes…je kent het wel. Alsof het lot ons stuurde besloten we toch maar eens te grabbelen. You never know, right?

En ja hoor, plots visten we iets bruikbaars op: nog een restant van de limited edition Welcome to Las Vegas. Ongelofelijk dat we dit nog kunnen vinden hebben!

Beiden keken we elkaar aan en dachten direct hetzelfde: kopen die handel. Nochtans heeft geen van ons ervaring met valse wimpers, we moesten dit product toch testen. Voor alles een eerste keer. De prijs  en het feit dat het een limited edition was had ons laatste restje twijfel weggenomen. De prijs was zelfs nog gezakt naar 2.5 euro. Helemaal te gek.

Zoals je kan zien zijn de wimpers mooi gekruist. Dat zorgt voor een natuurlijker resultaat. Wat ik een nog veel grotere troef vind, is dat de wimpers langer worden op het einde. Zo zorgen ze voor een ‘wing’ van wimpers. Er zit ook nog een schattig tubetje lijm bij. Dat wordt oefenen.

Nu nog even wachten op een speciale gelegenheid om deze wimpers te dragen. Ik vind ze toch net iets te speciaal om voor school te dragen. Hopelijk kan ik ze mits enige voorzichtigheid ook meerdere keren dragen.

14 thoughts on “Catrice Welcome to Las Vegas: false eyelashes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s