WEHO curl designer

Perfecte krullen vragen om een goed product en een goede techniek. Ik ben zelf al lang op zoek naar een goed product om mijn krullen leven in te blazen en ze meer volume te geven.

Deze activator is sinds vorige zomer mijn beste vriend geworden! Een supergoed product, omdat het precies doet wat ik wil dat het doet. Het is een vloeibare gel waarvan je een nootje nodig hebt en door het (liefst droog) haar brengt. Ik gebruik de techniek om het er doorheen te kneden, tot mijn krullen de juiste vorm hebben.

De geur is aangenaam en laat je haar lekker fris ruiken. Maar je moet oppassen met de hoeveelheden product die je gebruikt! In het begin gebruikte ik teveel waardoor mijn haar “krokant” werd toen het product opdroogde. Een druppel is vaak voldoende als je al van nature een goede bos krullen hebt.

Nadeel aan dit product kan misschien wel de prijs zijn (10 euro). Maar ik kan je vertellen dat je gemakkelijk 5 à 6 maanden met één fles kunt werken. Soms is het beter 1 keer goed te investeren en er dan lang plezier van te hebben.

Ter vergelijking: mijn crème voor krullen van elséve ging maar zo’n 2 maanden mee. Veel goedkoper, maar je zit sneller doorheen je flesinhoud.

Een tip die ik bij anderen al uitgeprobeerd heb is om het product in het haar aan te brengen en dan je haar te vlechten, in een dotje doen, … en het zo een tijdje te laten. Zo hoef je geen goede techniek te hebben ,maar heb je achteraf wel een fantastisch kapsel.

14 thoughts on “WEHO curl designer

  1. Ikzelf heb ook krullen, hoewel die een beetje anders zijn dan de krullen van (alvast één van jullie twee bloggers 😉 )… Mijn vriendin vroeg het zich af, en is gisteren om zo’n flesje gegaan 🙂 Het werkt dus ook bij steil(er) haar 😉

    Xoxo CarmabelleJane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s