Tip 1 voor wittere tanden

Een mooie glimlach met witte tanden is de droom van iedereen. Maar toch lukt het ons zelden om een stralend gebit te hebben net zoals de sterren in Hollywood. Hoe komt dat toch?

Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je NOOIT zo’n stralend gebit zult hebben zoals bv Tyra Banks. Tenzij je ergens tussen de 800 en 2000 dollar op overschot hebt liggen.  Ben je toch geïnteresseerd, wie jou zo’n glimlach kan bezorgen is natuurlijk de tandarts. Hier in België kun je voor zo’n 600 euro je tanden laten bleachen. Dit bedrag is ruim geschat, want meestal moet je eerst nog op consultatie, foto’s nemen enz.

Maar nu even serieus: is er dan niets dat we kunnen doen om onze tanden witter en mooier te krijgen? Ja! En het hoeft allemaal nog niet zoveel te kosten… .

Om een mooi gebit te krijgen zul je moeten flossen en niet eenmaal per week maar dagelijks bij elke poetsbeurt. Het is geen leuke job, vooral omdat het nogal geklungel kan zijn. Maar ook daar zijn er tegenwoordig handige uitvindingen voor gevonden, bv:  http://www.oralb.com/products/advantage-floss-picks/ .

Dit zijn stokjes waar flosdraad aan vasthangt, waardoor je precies een klein zaagje hebt dat je gemakkelijk tussen de tanden kan krijgen. Geen excuus meer om niet te flossen!

VOLGENDE WEEK NOG MEER TIPS 🙂 

Advertenties

7 thoughts on “Tip 1 voor wittere tanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s