Max Factor: Miracle Touch liquid illusion foundation

Algemene informatie

Product: Max Factor Miracle Touch, liquid illusion foundation

Prijs: 15,99 euro

Gekocht bij: Carrefour 

Wat mag je verwachten volgens MaX Factor?

“Max Factor’s nieuwste en meest innovatieve foundation zal je opmaakroutine voor altijd veranderen. Zijn unieke lichtgewicht formule die van vast naar vloeibaar verandert bij aanraking met je huid, maakt de traditionele combinatie van concealer, foundation en poeder overbodig. Met één handeling creëer je nu de perfecte basis. Het resultaat is een frisse en vlekkeloos gladde teint voor de ultieme finish.”

Wat mag je ECHT verwachten?

Dat het MaX Factor goede foundations op de markt brengt, daarover hoeven we niet meer te discussiëren. Maar hoe goed is dat dan? Wel, dit is de ideale foundation voor overdag.  Het verstopt mooi die minder egale plekken en zorgt voor een frisse teint. Je voelt het ook niet zitten, het is licht en luchtig en zo hoort een foundation ook te zijn!

Dat je geen concealer of poeder meer hoeft te gebruiken, dat durf ik niet te bevestigen. Als je echt een puistje of donkere kringen wil wegwerken zul je toch echt een concealer nodig hebben.  MaX Factor heeft zelf ook een concealer, review hierover volgt later nog.

Voordeel bij deze foundations is dat er een grote keuze aan kleuren is. Je kan dus een teint zoeken die zo dicht mogelijk bij je natuurlijke huidskleur ligt. En dat is toch wel een groot pluspunt, want hoeveel keer hebben we al niet een foundation gekocht die ons gezicht op een wortel liet lijken – ook al zag de kleur er eerst goed uit- ?

Sponsje of borstel?

MaX Factor geeft je een sponsje mee om te foundation aan te brengen. Persoonlijk zou ik je aanraden om een borstel te gebruiken. Die “miracle touch” komt er immers niet zomaar … 

Minpuntjes?

Het product is goed, maar de prijs is toch wel wat duur. Zeker als je deze make-up elke dag wil dragen. Geen groot budget? Wel, dan zou ik deze make-up sparen, voor momenten waarop je er “flawless” moet uitzien. Toch blijft ze een must have, ondanks de prijs.

2 thoughts on “Max Factor: Miracle Touch liquid illusion foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s